Eilen Putaalla tokotreeneissä. Lähtömakuutus josta lähti hyvin tekemään. Seuraaminen oli aika hyvää. Aivastelee välillä, jolloin tietysti asento menee ja samoin rytmi, jolloin joutuu "ottamaan kiinni". Sen kun sais pois.. Korjasi kyllä hyvin. Oikealle 90 oli huono, oli etäisyyttä sivusuunnassa ja laski myös alemmas. Toinen 90 jo parempi - oon alkanut  pelkäämään noita ja en tee toistoja, mutta nyt tulikin käskytystä niin tuli tehtyä. Lähes kokeenomaisesti liikkeitä - eli jäävissä kävelin kauas ja palkka vierestä. Seisomisessa teputukset ja maahanmeno oli ollut hidas. Luoksetulo lähes ekaa kertaa kokonaisena - en muista milloin olis otettu. Niinpä Luke mietti tovin, kun käskin edestä sivulle - mutta tuli. Ei törmännyt ja kohtuu suorakin - ja vauhtikin "Luke-laukkaa".

Tänään Iisalmessa. Lähtömakuutus ja taas hyvä asenne seuraamisessa. Lähestyttiin ihmisiä ja lähellä patukkapalkka. Perään uudestaan jatkoa ja kierrettiin ihmiset, jolloin eka yritti vilkaista, mutta sitten hyvä. Dalmiskin oli vieressä, mutta se ei häirinnyt. Jäävissä seisominen ok, mutta maahanmenon jäi seisomaan ja sitten se oli hiiidas. Tokohyppy eka autettuna = välipalkattuna, jolloin vähän hyppäs sivuun ja siitä korjas keskelle. Uudestaan otettuna teki siististi oikeaan paikkaan. Ja toisto vielä samoin hyvä. Pk-hyppy palloa heittäen yli, hyppi koskematta. Eteenlähetys; yhdessä pallon jättö, lelu-vinkki ok, seuraaminen alussa ei niin tiivistä kuin parhaimmillaan, paransi ja siitä lähetys. Ei ihan tikkusuora eteneminen.

Mutta tosi tyytyväinen olen Lukeen. Ympärillä hyöri muutama koirakko, mutta teki hommia. Välillä piti vilkuilla, siis lelun palautus vaiheessa, muttei tarvinnu jännittää että säntää mihinkään. Tuli vielä yllätys luoksepäästävyystesti, kun Heikki tulikin viereen seisomaan. Kerkesin juuri ottamaan sivulle ja AIVAN OUTOA, Luke hakikin kontaktia. Vähän vilkaisi Heikkiä kun kosketti ja takaisin muhun! Eikä siinä vielä kaikki. Luke kävi myös Veikon koskelteltavana ihan ite, vaikka tähän asti on pitänyt kyräillä.. Kiva-kiva-kiva-kiva <3

Mutta se palkkaamattomuustreeni jäi edelleen tekemättä, kun meillä oli muuten niin kivaa...