Illalla mentiin pienellä porukalla lyhtypylväiden valaisemalle muuten pimeälle nurmikentälle ja otettiin ilmaisuja. Lukelle otettiin nyt mukaan uutena maahan meno MMllä näytöllä.

Vasemmalla oli 1.MM avoimella kentällä. Otti ilmeisesti rullan hyvin ja meni näytöllekin ilman apuja. 

2.MM oikealla olikin sitten vaikea, n. 20m:ssä vanerinen umpilaatikko. Rulla oli tyrkyllä laatikon alareunassa olevasta reiästä. Luke kiersi laatikkoa lukuisia kertoja ihmeissään, kun haistoi MM. Taisi yrittää kannen raostakin. Mutta niin vain tuli onnistuminen ja äkkäsi rullan Yllättynyt.

3.MM vasemmalla kotapiilossa ja samanlainen 4.MM:llä oikealla. Pientä hakemista oli rullan ottamaisen kanssa, mutta aika hienosti kuitenkin, kun ei olla ilmaisuja(KAAN!) treenattu kesän aikana kuin ehkä kolme kertaa.

Uusi kierros heti perään ja 5.MM oli umpilaatikossa. Samanlaista pyörimistä oli ennen rullan ottamista, mutta onnistuminen kuitenkin Hymy Ja 6.MM oli kodassa, jonne Luke yritti mennä sisälle ennen kuin otti rullan.

Mulle muistutuksena lähes joka näytölle lähetyksessä, että en saa liikkua ennen kuin koiran on lähtenyt liikkeelle kunnolla, koska Luke alkoi heti reagoimaan mun liikkeeseen ja lähti useasti liikkeen voimalla eikä reagoinut heti pelkkään sanaan. Ja samoin pitää katsoa, että koiran katse on lähetyshetkellä MMssä eikä katso silloin mua tms.