Kävin yksinäni Luken kanssa hallilla. Aluksi keppitreeniä (12kpl) teemana kasvattaa omaa etäisyyttä. Eka kerta ok. Toisella kerralla erkanin sivusuunnassa enemmän ja kiirehdin myös hieman edelle. Nyt Luke oikaisi loppupäässä yhden keppivälin. Kolmas kerta vielä, onnistuneesti. Taisin mennä vuoropuolin, ensin vasemmalla puolella, sitten oikea ja taas vasen puoli, mutta Lukelle ei noilla puolilla ole väliä, kun on treenattu alusta asti molemmin kätisesti.

Uutena juttuna aloitin treenaamaan sshh-merkkiääntä, että hypyn tai renkaan jälkeen tulee käännös takaisinpäin. Jolloin koira tietäisi jo ennen ponnistamista, ettei suunta jatku esteen jälkeen eteenpäin, vaan tietää himmata vauhtia ennen hyppyä. Yhdellä aidalla muutama toisto.

Viimeisenä vielä keinu erikseen. Namit ylösmenolla, puolivälin jälkeen ja makupala-alustalla. Ekalla kerralla Luke meni ok tassut ylösmenolle, mutta kun annoin käskyn jatkaa ylös, se tiputtautuikin esteen sivulle. Toruin ja käskin uudestaan keinulle ja nyt en tarttunut pannasta (kuten ed. treenikerroilla), vaan patistin sanallisesti ylös. Toinen ja kolmas kerta menikin sitten ilman puuttumista. Näki kyllä sen naamasta, että mietti ylösmenolla molemmilla kerroilla, että olisiko toinenkin vaihtoehto.