Ajattelin tehdä eka keppiruudun, mutta tein kuitenkin metsäjäljen. Pituus 140 askelta, 4 keppiä, 25min vanha.

Lähetys 5m päästä. Koukkasi samantien taakse, josta tuuli toi mun jäljeltäpaluu-hajun. Kutsuin pois ja uusi lähetys 4m päästä jälkeä. Nyt lähti osoitettuun suuntaan ja otti epäröimättä jäljen vasempaan.

1.keppi löytyi hyvin. Jatkettiin ja lähti pikkuhiljaa menemään viistoon jäljeltä -JA sorruin "ohjaamaan" kun halusin, että nyt ne kepit kanssa löytyy eli pysähdyin... arggh. Luke tarkensikin jäljelle takaisin ja 2. keppi löytyi. Nyt jäljestys oli hitaampaa ja tarkempaa ja 3. keppi löytyi. Mutta sitten taas lähti hieman vinoon jäljeltä. Oli n.5m vinossa (mutta oli aivan selvästi jäljellä -näin jälkikäteen ajatellen, koska tuuli sieltä jäljen suunnasta) ja 4.kepin kreppi oli lähellä, joten se olisi jäänyt väliin. Ja pysähdyin taas... Luke palaisi taaksepäin ja oikaisi jäljen päälle, mutta 4.keppi jäi kuitenkin. Loppu jälki meni hyvin ja iltaruoka löytyi kans.

Että pitikin, vaikka niin olen päättänyt pyhästi, etten sorru ohjaamaan. Ja toisenkin mokan tein - pitää sitten tajuta vasta jälkikäteen... Metsä oli nuorta koivikkoa, jotka oli istutettu riveihin ja maapohja oli täynnä kapeita matalia uria, joiden myötäisesti kasvoi pieniä kuusia. Eli maasto oli tavallaan raidallinen. Ja Tottakai halusin, että se ei saa oppia jäljestämään urien mukaan, niin tein jäljen viistosti, joten koko ajan ylitettiin näitä uria ja mentiin minikuusirivien läpi. JA kun "säätö nro 1" on, että kerralla opetetaan vain yhtä asiaa, niin olisin sitten voinut tehdä sen jäljen uran suuntaisesti. Nythän tärkeintä oli(isi ollut) että kepit löytyy eikä urien ylitys! Että opetinpa sen sitten, että ohjaan se takaisin jäljelle, ettei sen tarvi itse enää huolehtia siitä.. --miksei hymiö valikoimassa ole tiiliseinään päätään hakkaavaa hymiötä tai jotain itseruoskintaa...Huuto