Yksin hallilla. Aita, pituus, aita-takaa, aita, kepit (12), aita. Kepeille linja aidalta ei aivan suora, vaan pikkasen sivussa ja kun itse juoksin vielä toisella puolella (vas), joka periaatteessa veti kepeiltä pois, niin kepeille menossa tuli jo vähän oikeaa keppien aloituksen hakemisideaakin.

Lentävällä lähdöllä leikistä matkaan. Ja woi witsi, että mentiin hienosti ja ipanois haki hienosti vauhdista kepit - yhden keppivälin oikaisi (olisiko ollut 4-5), mikä menee vielä täysin opettelun piikkiin, että penska oppii taivuttelemaan pitkää runkoaan vauhdista, joten sitä ei noteerattu, vaan pujoteltiin loppuun hienosti ja palkkaus aidan jälkeen. Ratapätkä uudestaan ja nyt meni kaikki kepitkin virheettömästi.

Aivan epätodellinen olo, että Luke ei tee virheitä, vaikka itsellä välillä tunne, etten keskity 110% ohjaamiseen. Välillä huomaan radalla, että mm. kiirehdin jo seuraavalle esteelle, enkä vie ohjausta "loppuun" tms, mutta silti Luke hoitaa homman. Voi jo nyt sanoa, että kyllä Luke sopii agilityssä mun käteen paremmin kuin raivokas-Lilli aikanaan. Nooo, lisätään vielä, että ainakin näin häiriöttömissä laboratorio-olosuhteissa Silmänisku