Mietin etukäteen, että tuskin kiinnostaa lähteä itseä tai Lukea tokotreeneihin illalla, kun ollaan molemmat palattu tahoiltamme kotiin, mutta niin vain lähdettiin hallille muutaman tunnin kotona lepäilyn jälkeen. Ennen reissua kokeilin kotitreeneissä nopeuden muutoksia seuraamisessa ja tuli oikein hinku päästä treenaamaan lisää Hymy 

Ekalla kierroksella ensin seuraamista. Patukka kauluksen alle, näkyi ehkä vähän, mutta muuten ilman apuja. Teki hienosti ja kiersin myös henkilöryhmän, eikä välittänyt ihmisistä. Käytti takapäätään kuulemma hyvin, ehkä jopa hieman kiertyi taakse jossain välissä.

Pari liikkeestä seisomaan pysäytystä itse peruuttaen edellä. Olivat ok. Maahanmenoissa alkoi keskittyminen herpaantumaan Lukella, joten ne eivät oikein menneet niin nopeasti kuin olisin halunnut.

Vielä piti kokeilla juoksuseuraamsta, narupallo vas.kädessä pään yläpuolella. Ja lyhyt hidaskäynti myös. Hieman olikin väljä, kun kotitreeneissä taas oli tiivimpi kuin normaalikäynnissä. Ota siitäkin selvää, vaikka samalla tavalla luulin tekeväni... Matkaväsymys ehkä kuitenkin painoi, niin laski koko koira alemmaksi.

Toisella kierroksella oli muita koiria yhtäaikaa. Otettiin vain pieni jumppa namiavulla takaperin kääntymisestä sivulla. Ja lopun aikaa paikalla makuuta ja vähän myös istumista.