Treenimasennuksesta herätty, vai mikä lie... tuuritreenaaja Kieli ulkona Mutta sellainen fiilis tuli, että hakuilemaankin voitaisiin alkaa vuoden tauon jälkeen Yllättynyt

Helppo muistuttelu mitä metsässä tehdään. Luke näki etureunoihin lähtevät ukot. Vasemmalla näkyvä maasto -- ukko jäikin sitten jo johonkin 25m:iin näkyville, joten siitä tulikin sitten tosi helppo... Oikealla raivaussahaa kaipaava pusikko ja ukko n. 20m:ssä. Ei sinnekään ongelmia, vaikka moni koira ei menannut lähteä suoraan puskaan vaan viistosti menevää polkua pitkin. 3. Ukko taas näkyvämmällä puolella ja nyt ehkä siinä 30 metrissä eikä Luke nyt nähnyt etukäteen. Lähti suoraan ja n. 10m jälkeen lähti viistosti vähän takaisin päin (tutkimattomalle alueelle) ja sieltä takaa sai hajun ja löysi. Namipalkat kaikilla + viimeisellä vielä pallo.

Kivasti oli Lukella vauhtia ja intoa Hymy Mielessä on käynyt ilmaisun vaihtaminen haukulle. Saisiko sillä sitten aikanaan enemmän potkua? Tai ei kait siinä vielä ole paljoa vaihtamista, kun ei sitä rullaakaan keretty juuri ottamaan. Mutta ehkä haukku voisi olla kuitenkin enemmän motivoiva Lukelle kuin edes takainen juoksentelu. Kun Luke ei nyt mikään rakettisprintteri kuitenkaan ole. Ja se saisi vaatia palkkaa..?