Tokossa otettiin kaksi eri kierrosta ja niiden välissä oli ryhmä istuminen + pakallamakuu.

Tokotreeni menikin vähän selittelyksi, kun Lukehan leikkikin ihan hyvin Nauru Meidän treenit ovat yleensä muualla kuin kotipihalla olleet "hajamielisiä", kun Lukea ei ole leikkiminen tarpeeksi sytyttänyt. Niin nythän se leikkikin ihan innokkaasti, niin mikäs siinä sitten palkatessa.

Seuraamisessa patukka oli vas. rintataskussa ja oikealla kädellä autoin vielä oikeaa paikkaa (käsi oli tyhjä, kerran oli nameja). Ohjeeksi, että patukan antaminen enemmän ylhäältä tai vas. sivusta koira pään vas. puolelta, kun nyt vedän sitä alas eteen. Ja nyt siitä käsiavusta eroon ja parin askeleen seuraamista patukkapalkalla.

Hyppy oli toisena liikkeenä. Ohjeeksi saattokävely, jolloin koiran katse tulisi olla esteessä eikä katsekontaktia. Lelun heitto kuin on hypyn päällä ja itse juostaan esteen taakse vastaan ettei kierrä lelun kanssa estettä. Erikseen treenataan paikalla seisomista, kun itse liikutaan ympärillä. Ja huomautus teputtelusta.

Yhteis istumisessa ja makuussa Lukea häiritsi vieruskaverit ja niitähän piti tuijotella. Joten liikkeet meni ihan palasiksi, kun puutuin tuijotteluun, jolloin Luke taas nousi aina ylös.. Ohjeeksi, että treenattava kotona kunnolla ennen kuin koirahäiriötä. Niinpä, ei olla treenattu Otsan rypistys

Toisella kierroksella otettiin noutamista lelupalkalla. Ongelmana kapulasta irroitus ja vaihtaminen leluun. Vaihdoin parempaan jalkapalloleluun, niin kapulalle juoksu vauhti hidastui, mutta irrotti kyllä paremmin. Pitää olla tarkkana, ettei vapauta ja palkkaa huonosta vauhdista