Omalla hallilla jälleen kontaktien muistuttelua.

Puomi ensin, ylösmenolla nami: Koske, söi namin, odota-vahvistus ja jakoin matkaa. Palasin ja kutsuin pois. Uudestaan koske ja palkka kädestä, jatkoin, palasin, lupa ylös ja alastulon palkkaus kädestä. Odota-vahvistus, palasin, uusi palkka ja pois.

A:lle aivan sama juttu. Edelleen pysähtyi ylhäällä, josta odottelin sitä vain alas (ei uutta käskyä). Ok muuten. Toisella kerralla A:lle lähestyminen kahden aidan kautta, hyvin totteli vauhdin kanssakin. Kolmannella kerralla pallo häiriöksi 1m päähän. Ylösmeno ok, mutta alastullessa olikin lähdössä pallolle - pysähtyi lähes ehkä, ei siis rynninyt, mutta vähän kuin kokeillen jatkoi kontaktilta pois, vai lähtikö mun liikkeen mukana.. Nostin takapään takaisin, ja nyt ei Luke edes protestoinut - vaikka yleensä on herkkäpeppu muuten. Kehu ja kutsuin pois ilman palkkaa. Uudestaan ja nyt pysähtyi alastulolle ja vasta siitä vapaustus pallolle.

Lopuksi vielä aita ja siitä jyrkässä kulmassa vasemmalle kepit (6). Eli jäin aidan toiselle puolelle ja Luke haki itsenäisesti keppien aloituksen. Enemmän olisin saanut antaa vinkkiä hypyn jälkeiselle suunnalle kun nyt arpoi lähteäkkö A:lle (oikealla etuviistossa) vai vasemmalle kepeille. Mutta hienosti tehty penskalta.