Sunnuntai alkoi tokolla. Kouluttajana leirillä Katja Kiviaho.

Luke teki ensin seuraamista liikeenohjauksella. Kuulemma oli ihan ok näköistä, paikka ja pääkin(!) ihan hyvässä kohtaa.  Juoksussa aivasteli ja otti hieman etäisyyttä. Perusasennosta lähtiessä ei sen sijaan nyt aivastellutkaan..  Aloituspisteeseen mennessä pitäisi olla paremmin molemmat hereillä, eli asennoitua aloittamaan suoritus jo kehän reunalta, ettei tule perusasennon hinkkaamista (turhat käsiavut!). Ohjeeksi seuraamiseen lisää haastetta koiralle, eri nopeuksia ja käännöksiä myös paikalla, askelsiirtymiä jne.

Luoksetulo kisamaisesti, mutta ilman sivulle siirtymistä. Hyvin oli pysynyt keskittyneenä odotuspisteessä ja hyvä vauhti ja lähes suoraan tuli eteen. Siitä vapautus. Edestä sivulle siirtymistreeniä nyt erikseen, jos vielä haluaa sen tehtäväksi peruuttaen...

Toisella kierroksella otettiin alohyppy, joka aika valmis. Vähän menee sivuun seisomaan, mutta saapi olla. Vierellepaluussa vielä vahvistamista, koska helposti väistää, jos menen liian lähelle seisomaan.

Toisena liikkeenä otetiin kaukojumppaa. Teki nyt huonommin kuin yleensä...

Lopuksi vielä yhteistreenit, jossa oltiin ringissä ensin koirat maassa ja Katja kävi vuorotellen jokaisen kohdalla houkuttelemassa istumaan tai lelun perään. Ja toinen kierros vielä, että koirat istui ja siitä houkuttelu maahan.