Kaksi agilityrataa Pieksämäen hallilla. Eka rata meni kohtuu ok - sen lisäksi, että se oli virheetön - mutta tuli aikamoinen kaarros shh-aidan jälkeen: JA kysymys kuuluu, muistinkohan antaa sen shh-vinkin?! Jotenkin sellainen mielikuva että se jäi antamatta... Toinen lipsuminen oli A:lla; varasti ylösmenokontaktilta. Jälkikäteen voi sanoa, että tällä kertaa parempi niin tuloksen kannalta. Luultavasti olisi jäänyt 0-tulos tekemättä jos oltaisiin tuijoteltu toisiamme silmiin sekunnin - toista... Lukelle tuo 3. 0-tulos ja siirto 2. luokkaan Pusu Sijoitus 1. ja aika -1,18s, että ei todellakaan näillä kontaktitekniikantaidoilla pidemmälle pötkitä. Kisat seis ja treenaamaan!

Toinen startti olikin sitten neljän tunnin päästä 2.luokassa. Ihan kivan tuntuinen rata, ei mikään mahdottomuus. Mutta koira oli aivan mahdoton Itku Mikä haahuilu-vaihde sille tuli tälle radalle, vaikka mielestäni nyt yritin tsempata mukana enkä ollut luovuttaja mielellä ollenkaan. Videota kun katselin, niin ratahenkilökunta seinänvierustoilla sai sen parissa kohtaa pälyilemään pitkin seiniä ja samalla jäi hypyt hyppäämättä. Jo on ihme, ettei ne häirinneet ekalla radalla?? Ehkä olivat sitten huomaamattomammin sijoittuneet.. (eka rata kun jäi videoimatta niin arvailua) - Se on tuolle mettäläiselle tietysti vaativaa lähteä ihmis-ja koirapaljouteen: Asutaan keskellä metsää ja treenataan vain toisen koirakon kanssa - onhan ne häiriöt aika vähissä ja pojalla pyörii silmät päässä kun joutuu vilinään Otsan rypistys Mutta tulos siis hyl. Positiivista oli kuitenkin puomin kontaktit, kepit ja A:n alastulokontakti (ylösmenon karkasi taas!! Tassut kyllä osui alueelle, ettei sen puoleen..).

Luke näki myös Usko-isän kisapaikalla Hymy Tai ei Luke tainnut siitä ilahtua, vaan ilmoitti kohtuu negatiivisen viestinsä isukille... Onhan tuo Luke sitten aika "isohko" verrattuna isäänsä: Kauttaaltaan jytkympi, korkeampi, pidempi selkä ja leveämpikin, luusto rotevampi - - ja SE pää on näemmä oikeesti aika iso Lukella Nauru  Ainoa mikä oli pienempää, oli ne onnettomat pallit... Itse asiassa esim. alla olevassa kuvassa Luke on minusta aika Tatzi-äidin näköinen, että tuleeko se pää sitten sieltä kuitenkin..??Silmänisku

1284837236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e