Tuomarina Veijo Kinnunen.

Luoksepäästävyys 10p (istui rauhassa sivulla, ei noussut vastaan tms)

Paikalla makaaminen 10p (Luke reunimmaisena ja vähän käänsi päätä viistoon toisten koirien suuntaan, muttei kuitenkaan katsonut edes vieruskaveria. Ei maan nuuskimista, mikä harjoituksissa ainainen ongelma.)

Seuraaminen kytkettynä 10p (aivastelua, mutta ei niin voimakkaana kuin treeneissä yleensä, joten ei hajottanut pahemmin seuraamispaikkaa. Kontakti ei mielestäni tippunut kertaakaan Hymy. Veijo huomautti täyskäännöstekniikasta - tein U:na)

Seuraaminen taluttimetta 8,5p (Kontakti ei taaskaan mielestäni tippunut, mutta hieman tarkaamattomampi Luke oli nyt, koska ensimmäisessä pysähdyksessä ei heti istunut, vaan korjasi ja peruutti itsenäisesti kyllä sitten sivulle -Veijo oli nyt juuri seisomassa pysähdyskohdassa ja Luke sitä tarkkaili myös. Loppuistuminen jäi tekemättä ja siihen annoin lisäkäskyn.)

Maahanmeno 10p (Unohdin vinkkisanan ennen liikettä.. mutta onneksi teki oikean asennon.)

Luoksetulo 9,5p (En kuunnellut mistä vähensi, mutta olisi Luke voinut mielestän tulla nopeammin, ja eihän se nyt ihan millilleen suorassa ollut, vaan näkikö sitä sivusta..)

Seisominen 8,5p (Pysähtyi seisomaan vähän vinoon - etupää ulospäin. Loppuistumiseen kaksi käskyä.)

Hyppy 8p (Luke oli jo ihan muissa maailmoissa ja tuijotteli vain Veijoa. En kuitenkaan alkanut pitempään sitä huhuilemaan vaan toivoin, että valmiilla nostaisi kontaktin. No ei nostanut ja annoin käskyn hajamieliselle haavelijalle. Onneksi Luke kuitenkin lähti verkkaiseen hyppyyn ja pysähtyi hypyn taakse ihan vinoon Veijoon päin - onneksi pysähtyi eikä lähtenyt luo. Loppuistumiseen taas kaksi käskyä. Veijo totesi, että koira pelasti ja minä mokasin.)

Kokonaisvaikutus 10p (Oli kyllä aivan liikaa, oma käytös ei ollut ollenkaan eleetöntä liikkeiden välillä. Onneksi tuli videolle.. argh.. jotain tarttis tehdä - jatkoin "lilli&hilma"-linjaa.. ei enää tätä..)

Tulos ALO1 185,5p KP sij. 2/8. Hienoa oli seuraamisten onnistuminen sekä itse seuraamisissa että jäävissä (seuraamispaikka pysyi, ei jätätystä tai kuplimista, ja kontaktiakaan ei tiputellut). Samoin jännitin paikallamakuuta, kuinka keskittyneesti alkaa nuuskimaan maata ja unohtaa vielä mitä on tekemässä, vaan niin levollisen näköisenä Luke makoili. Ja tietysi pieni jännitys oli luoksepäästävyydessäkin, millä mielellä Luke vastaanottaa lähestyvän Mieshlön. Mutta onneksi kerkesi jo sirutarkastuksessa tulla tutuksi. Palkaamattomuustreenien vähyys näkyi loppuistumisten vaikeuksissa. Ja varmasti myös liikkeiden välinen outo säätäminen hämmennytti Lukeakin.