Tuomarina Sami Topra. 2x agilityrata.

1. rata. Suurin panostus tähtäsi siihen, ettei Luke jää taivastelemaan ratahenkilöitä tai tuomaria, mitä on aina tehnyt Pieksämäen hallilla. Kepeille mennessä vilkaisi selvästi vieressä seisovaa tuomaria, mutta ei vaikuttanut suoritukseen +jämäköitin vielä käskyä kepeille. Toinen kriittinen kohta oli nurkka, jossa seisoi 2 ratahlöä ja heidän edessä aita, jolle piti tehdä vielä takaakierto. Ei ongelmia - paitsi, että ko aidan rima tosin tippui, että olisiko sen verran häirinnyt vielä.. Hylly tuli kohdassa, jossa heitettiin osittain samat esteet uudestaan ja Luke meni putkeen kuten ekalla kerralla.

2. rata. Virhe tuli aidalta, jossa takaa kierto (Taas!). Tein mielestäni hyvän vastaanoton, mutta videolta näkyy, että kädet huitovat oudosti..Huuto (Ja minusta myös A:n ylösmenolle ei osunut tassu, mutta tuomari ei sitä tuominnut...) Tulos 5p rimasta, aika -4,05s ja sij. 3.

Tosi paljon tuli hylättyjä suorituksia sekä ykkösissä että kakkosissa. Vain muutama sai tuloksen luokassaan, vaikkeivät radat olleet vaikeita. Mikähän oli...