.. tuuritreenaaja juuu.. Nolostunut

Illalla vielä kotipellolle (heinä oli välillä polveen asti, joten askeleet näkyivät hyvin) 300 askeleen mutkitteleva jälki. 4 keppiä ja nameja vaihtelevasti (kauankohan niitä oikeasti "saa" käyttää.. mutta-kun-toinen-on-vielä-niin-pieni...Viaton). Keli oli nyt ihanteellinen, kun ei tuullut, +22C. Vanheni 40min.

Nyt Luke olikin sitten yllättäen keskittynyt ja edettiin TOSI, siis T-O-S-I, hitaasti. Se oikein tonki nameja heinien seasta. Pitkässä heinässä näkyvät askeleet oli iso helpotus, mutta ei se mitään, tulipahan onnistunut jälki. Ei haahuillut ja katsellut lintuja ja kaikki kepit löytyivät. Hyvin palautti myös. Loppua kohden havaittavissa reagoinnin pitenemistä kepeillä. 3:nnella ehkä 1s miettiminen ennen kuin nosti kepin ja 4:nnellä ja tuumaili 2-3s, taisi jopa vilkaista muakin, mutta toi sitten itsenäisesti eikä onneksi tiputellut luovutuksessa.

Mikähän tossa palauttamisessa tökkii, saa nyt kuitenkin kissanruokaa, ettei ihan tavan nappulaa.. Pitäiskö sitten olla vielä enemmän nälkä. Luke kun ei hotkija ole ollut koskaan. Eilen jäi iltaruoka välistä, sai vain makupaloja kun treenattiin seuraamista. Ja aamuruokakin jäi välistä, kun mentiin hakuilemaan. Eli pohjalla tänään vain maalimiehiltä tullut minimaalinen palkka. Ehkä sen pikkunälän ansiosta keskitty kuitenkin noinkin hyvin Päättämätön 

Ja onko tuo kapulan ilmaisukin sille ihan väärä? Kun laimeasti motivoitunut joutuu edestakaisin jolkottelemaan ja tavallaan luopumaan jäljestä. Kun tuntuu, että sitä motivoi jäljestäminen kuitenkin ehkä enemmän kuin kapuloista tuleva palkka. Ehkä se makaaminen kepillä olisi Lukelle kuitenkin parempi?? Kannattaisiko sitä vielä vaihtaa??? Apua!