Training ryhmän treenit 1½h. Kouluttajana tällä kertaa Harri.

Ekalla kierroksella tehtiin 4 estettä. Toisella kierroksella 11 ensimmäistä estettä, Kolmannella kierroksella esteet 11-16. Ja viimeisellä kierroksella koko 16 esteen rata. Ja loppuajalla me tehtiin vielä kepit.

Haastekohtana meille oli 4 putken kauimmainen pää. Normitapa valssilla aidan takana hidas - mutta meille lopulta ainoa onnistunut tapa... Järkevin olisi tehdä ohjaus aidan edessä hirttämällä. Lukelle kokeiltiin myös ihmisnuolta: itse seisoen aidan takana aivan rimassa kiinni, kutsumalla kaksi aloitusaitaa - shh + kädet nyrkkiin edessä ja siitä hypyn jälkeinen ohjaus.

Persjätöllä olisi pitänyt tehdä 8-9 aitaväli, jota kokeilin eka. Mutta Lukella liian matala vire eikä edennyt tarpeeksi 8 aidan jälkeen joten tuli välistä. Meille tähän vaihdettiin valssi.

Ennen 15 aitaa piti tehdä persjättö, joka oli aivan sika vaikea. Kun ei kroppa taivu niin ei... Saatiin lopulta tehtyä joten kuten. Mutta kuten videolta näkyy, ohjaaja ON kankea, eikä hyvästä ohjausideasta saada toivottua etenemistä. Se miksi persjättö tähän, oli vieressä oleva putki, jolle näin käännettiin selkä. 1299612251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Treeneissä oli tuttu, joka oli ottanut videolle meidän viimeisen kokoradan-treenin. Kiitos Minna Klemetti! (kannattaa laittaa äänettömälle... Luke-diiseli kun vaatii hihkumista ja kannustusta...)

http://www.youtube.com/watch?v=pgz6BQ6wVXU

Ai niin. Harri ehdotti patukkapalkasta luopumista ja siirtymistä pallopalkkaan eli saaliille. Sanoi, että annan joka kerta itsestäni kun annan Luken voittaa, ja ei pitänyt siitä, että ollaan nyt "tasavertaisia"... hmmPäättämätön Totta toisaalta.. ja toisaalta 'pikku puudelin' leikkiä pitää edelleen vahvistaa... Mutta kokeilen nyt käyttää agilityssa sitten palloa.

Jännä kun niin moni sanoo, että Luke on kova.. taitaa mielikuva tulla siitä kun se näyttää kädettömälle keskisormea..Nolostunut  Ja onhan se häntä tötteröllä 'ketäs täällä on' tollaisissa paikoissa... Tosi hyvää treeniä mettäläisille ihan vain käydä "hulinahallilla", vaikka treenit menis muuten perseelleen. Nyt tuli tilanne, kun oltiin palaamassa huilihäkkiin, niin ulko-ovi aukes kohdalla ja samantien Luke oli ulkona toisen koiran 'niskassa' - ei se mitään tehnyt, eikä kerennyt tsekkaan että tyttökelpiehän se oli, kunhan varmuuden vuoksi rähinällä iholle. Nyt onnistui ruotuunlaittaminen oikealla voimakkuudella. Häkkiin retuutus ja sieltä pois ja lähdettiin tekeen seuraamista kelpien lähelle. Ihan hyvin Luke teki ja yritti, vaikka kelpietä pitikin nyt yrittää väistää mun selän taakse. Mutta kiva, että se pystyi tekemän ihan hyvää seuraamista 'paineessa' -itse asiassa tosissaan oli asialla. Sitä on vaan niin tolkuttoman hidas reagoimaan noissa yllättävissä tilanteissa, että Luke kerkee kyllä toteuttaa itseensä. -- jotain tärkeitä hulinahäiriötreenejä jäi sitten tekemättä kun oli nuoruus..  Mutta eteenpäin. Nyt meni jo taas paremmin ja keskittyi itse agilityyn enemmän kuin edellisellä kerralla.