Jonkin asteinen päätös ryhdistäytyä ja treenata useammin... Ja nyt kuvattiin treenit.

Seuraaminen, L-kuvio vain kävellen, patukka edessä keskellä liivin alla. Liikkeelle perusasennosta.  Positiivista: Kontakti ei tippunut kertaakaan, paikka hyvä ja suora. Mietittävää / häiritsevää: 1. Oma vasemman käden paikka. Mihin sen oikeasti voi laittaa??En halua roikottaa takana halvaantuneena, mutta nyt se huitoo liian sivulla ja perusasennossa sojottaa tyhmästi. Ehkä perusasennossa se voisi olla takana ja liikkeessä heilutus tapahtuisi enemmän takaviistoon.. tyhmää..Päättämätön 2. Luken pää on vinossa ja siihen se saa jäädä - katkera luovutus Otsan rypistys Jos meidän leikki olisi parempaa, niin luulen että pään asennon olisi saanut kuntoon... Itku 3. Leikin liian kumarassa Huuto 4. Käännöksiin en muistanut lyhentää askelta vaan tein hieman liian vauhdikkaasti -ehkä. Täyskäännös vasempaan oli kohtuullinen, mutta ei täydellinen takapää kuitenkaan. Tuntui ainakin siltä (video hieman kaukana ettei ihan näe). Vasen 90 ok, mutta oikeassa 90ssä ottaa perinteisesti etäisyyttä kunnes jonkin askeleen päästä hakeutuu lähemmäs.

Toinen seuraaminen, vain suoraa. Nyt sivusuunnassa hieman etäänpänä. Etukäteen suunnittelin, että patukka olisi tällä pätkällä ollut kainalossa vahvistuksena, mutta niin se vain sujahti ajattelematta keskelle liivin sisälle..

Heti jatkoksi liikkeestä pysähdykset vierellä kävellen ja jatkoin itse pysähtymättä. Ensin maahan, joka oli aika hyvällä mallilla. Voisi todellakin mennä nopeammin maahan, mutta kuitenkin reagoi oikeastaan heti. Mutta ollaan edistytty Hymy Liikkeestä istumisessa käsky ja perään käsiapu ja ihan ok mallilla ollaan siinäkin, vaikka onkin ihan kesken vielä. Seisomisessa ei sitten ollakaan edistytty. Pelkkä sanallinen käsky ja töpötti pari askelta. No mutta asento oli kuitenkin oikea ja suora...  

Treenin jälkeen ihan kivat fiilikset, mutta siltikin päätin siirtää meidän koeuran korkkauksen ensi vuoteen Silmänisku