Penska kävi Susanna Vartiaisen luona Kuopiossa katsastuksessa, ettei autotörmäilyn jälkeen ole jääneet paikat jumittamaan.

Ensin katsottiin liikkeitä ja Susanna kommentoi, että saisi ravata pidemmällä askeleella. Suositteli pyörän kanssa juoksuttamista tai vaihtoehtoiseti itse juosta koiran kanssa. (Lukella ei ole pyöräilystä kokemusta, kun ensinnäkin 1) pyörässä ei ole edelleenkään takakumia 2) näissä maisemissa ei pyöräily onnistu. Ainakaan minulta. Ensin on talutettava jyrkkä ylämäki ½km, siitä seuraa syöksy jyrkkää alamäkeä, taas talutetaan jyrkkä ylämäki, jopa parisataametriä tasaista ja alamäki ja jyrkkä ylämäki... Joten pitääkö sitä alkaa juoksemaan --uuuh.)

Sitten siirryttiin sisälle ja Luke kumoon. Hieronta ja venyttely meni ensikertalaiselta hyvin, vaikka muutaman kerran Lukea alkoikin käsittely arveluttamaan ja päästi murinat. 'Höpö-höpö' ja pää takaisin patjaan, ja tuli koira käytyä läpi.

Ei ollut pojussa jumeja, vaan letkeä nuorimies. Lihaksia olisi hyvä vahvistaa, kun on pitkäselkäinen tyyppi. Talvisin esim. vetohiihtoa ja kesäisin uimista. Autokolhustakaan ei ollut jalassa merkkejä, vaan oli ihan symmetrinen koiruus, vaikka usein kuulemma häviää/pienenee törmäyskohdasta lihakset.

Onnekas törttöilijä Lucky Luke.