Pyhäsalmen treeneissä kokonainen rata, josta otin vain pari pätkää.

Eka aita, aita (tää olis ollut shh mutta tyrin muutenkin koko rataantutustumisen..), kierrä-aita, puomi. Puomilla oli ylösmenolla nami ja alastulolla alustalla. Aidan takaakierto tuli liian pitkäälle ja Luke kiersi ohi. Uudestaan alusta ja ohjeeksi olla menemättä shh-aidalle asti vaan lähettää kauempaa. Onnistui nyt jotenkin, samoin puomin kontaktit onnistui.

Toinen pätkä: aita, aita, u-putken kauempi pää, kepit. Onnistui, mutta unohdin ilmoitella Lukelle putkeen, mihin suuntaan sieltä jatketaan ja katteli eka ulostullessaan ihan väärään suuntaan. Kepeille oli suoralinja otti ne hyvin - ja mitä tekee hän: Alkaa hokemaan kepi-kepi-kepi.. Luke meni siis vauhdikkaasti ja niinpä minä vähän kannustin... huh-huh. No, nyt ei Luke seonnut mun hokemisista, että ehkä se on hyväkin totuttaa vähän kaikkeen..

Tauko välissä ja seuraavalla kierroksella otin vielä pätkän aita, aita, A, rengas. A:lle ylösmenolle nami ja alastulon suunnittelin palkkavani kädestä. Luke lähti jo aidoille aivan epätyypillisellä vauhdilla, ts karkasi käsistä aivanYllättynyt. Ylösmenolle vielä ok, mutta alastulon tiputtautui alas. Komensin takaisin, kävi kääntymässä, mutta taas tiputtautui takapää. Nyt korjasin käsin takapään alastulolle ja poika protestoi, mutta jäi kuitenkin oikein.. A uudestaan ja nyt hajos ylösmenotekniikkakin. Koskekäskyllä ponkaisi ylös. Uudestaan ja sama... Uudestaan ja nyt onnistui, joten kutsuin takaisin, toisto ok ja takaisin. Toisto ok ja nyt ylös - ja taas tiputtautu takapää pois kontaktilta - ei ###¤¤.. Laitoin nyt tyhjän alustan auttamaan- - ei se mitään auttanut. Koira lopulta hihnaan ja uudestaan. Niin saatiin pari onnistumista. Ja lopulta otettiin jatko renkaalle ja leikkiä. -- ja sitten kentän avaimen ostoon..

No raakilehan se on Päättämätön ja itekin olin ihan pihalla koko treenin ajan. Saas nähdä mikä soppa keittyy jatkossa.