Jotain uutta siihen mitä junnattiin vuosi sitten, max 4 ukkoa... Nyt 6 ukkoa n. 20 metrissä, paitsi 4. oli 15 metrissä putkessa joka oli toisesta päästä auki. Kaikilla suorapalkat (ruoka, 6:lla ruoka + pallo), kahdelle viimeiselle tarkoitus tehdä ääniavut (mutta unohdin sen 5:lla...). Kävin aina hakemassa itse pois MM siirtyessä seuraavaan paikkaan. Odottaessamme vuoroa Luke näki kauempaa, kun 1+2 MM:t hävisi etureunoihin.

4. putken kanssa kävi niin, että Luke juoksi kyllä suoraan putkelle, mutta siihen umpipäähän. Haisteli sitä ja jatkoi matkaa eteenpäin ja lopulta rataa takaisin päin (oli kyllä tarkistamattakin se läntti..). Ilmestyi keskilinjalle alueen alkuun, jossa osa treeniporukasta oli. Kutsuin sen sieltä ja lähetin vauhdista suoraan kohti putken avonaista päätä josta löysikin heti MM.

Luke lähti itseasiassa kaikki suoraan minne nokka näytti ja mukavalla vauhdilla. 5:lla ehkä oli hieman havaittavaissa innostuksen laskua - ja tietysti vielä unohdin sen ääniavunkin sitten.. Mutta onneksi 6:lle se tuli ja penska jähmettyikin kuuntelemaan kielihampaiden välissä (oli niin "älykkään" näköinen Kieli ulkona). 6. oli myös hieman kauempana, ehkä 30m:ssä.