Treenien aluksi otettiin keinua hihnassa. Eka kerta meni taas hyvin, jonka jälkeen yritti toistolla lähteä jo ylösmenolta pois. Nyt ei onnistunut, vaan pidin hihnasta niin, että varmasti pysyi laudalla. Tehtiin useampi toisto ja menihän se lopulta ilman hihnatuntumaa.

Ratapätkänä ympyrä: aita rengas aita aita ja siitä putkeen, joka meni puomin alta, ettei päässyt rinnalla juoksemaan. Hienosti Luke osaa hakea renkaankin kaarteesta ja putkeen meni ongelmitta. Sitten ympyrää toisin päin, jolloin putkelle tuli takaaleikkaus. Siinä jäätiin putken suulle ihmettelemään, kun minun vauhti pysähtyi puomiin ja vasta uudella käskyllä meni putkeen. Uusi kiekka ja nyt osasi mennä putkeen takaa leikattuna.

Kepit (6kpl) erillisenä esteenä. Käsiapu, mutta yritin nyt olla sohimatta enää niin lähellä, etten vetäisi keppien välistä. Kepit molemmin puolin ja lopuksi kokeilin, kuinka tajuaa lähteä ilman käsiapua. Otti ekan välin oikein, mutta toiseen mutkaan ei taipunut vaan oikaisi kolmanteen. Uusi toisto ja taas sama "kankeus", mutta kolmannella  -vai oliko neljäs uusinta, kun vihdoin Luke sai mietittyä mikä mättää ja lähti pujottelemaan oikein Hymy

Oli onnistuneet treenit, kun kaikki jutut sujui lopulta. Uutena voisi miettiä seuraaville kerroille ihmishäiriötä. Ollaan treenattu niin steriileissä olosuhteissa, että Luke kerkesi vilkuilla Minnan liikkeitä, kun kävi kesken oikomassa putkea. Pitää ottaa agilityynkin (tokon lisäksi) mukaan radalla kävelevät ihmiset, että Luke tottuisi siihenkin. Ettei tarvi sitten tuomaria alkaa vahtimaan kisoissa.