Aluksi joku lyhyt seuraaminen. Liikkeestä pysähdykset.. seisomiseen jo suunnittelin ottavani eri palkkaustavan, että tulisi nopeutta, mutta niin vain meni vanhalla kaavalla. Maahanmenossa vähän helpotusta ja suuremmat avut, että mensi vauhdikkaammin. Istuminen samoin käsiavuin kuten ennenkin.

"Uutena" otettiin ruutu, jota edellisen kerran otettu muistaakseni viime syksyllä. Ruutu merkitty köydellä ja sinisillä sangoilla, kokoa 2m (leveys) x 3m. Keskellä takana makupala-alusta johon kävin viemässä herkkua Luken katsellessa lähetyspisteessä; aluksi eka lähetys ehkä 7m sitten ehkä tuplasti kauempaa pari toistoa. Eipä ongelmia ja hyvin pysähtyi odottamaan niille jalansijoilleen kun pysäytin syötyään. Yksi lähetys tyhjälle alustalle ja eipä siinäkään mitään kummallista. Tosin tienoo taisi haista vahvasti kissanruualle, ettei ehkä merkitystä vaikke syötävää ollutkaan...

Kotona vielä aloitettiin tunnaritreenitkin Yllättynyt Aivan alusta ja yhden kapulan piiloitusta. Luke istui katsomassa kun vein 1,5m päähän (olisiko se oikea matka kuitenkin tässä vaiheessa parempi ottaa kun ei ole vielä muita häiriöitä... Toisaalta en halua tästä koiralle markkerausharjoitusta... joten pidän lyhyen matkan - sillähän sitä on ennenkin menty Silmänisku ). Tämän jälkeen koerituaalit ja kapulasanalla etsimään. Ekalla kerralla tarvitsi käsiavun, kun ei tietenkään tiennyt mistä kyse. Toisella kerralla lähti ilman apuja. Hyvin löytyi.