Kolme sisarusta kävi kuvauttamassa itsensä Maaningalla. Tulessa Maisa, Tytti ja Luke. Luonnekuvaaja sanoi loppupuheessaan, että huomasi näiden kolmen sosiaalisuudesta, että ovat samaa pentuetta Hymy Luke jopa kehui erittäin sosiaaliseksi Yllättynyt

Luken pisteet:

1a. KONTAKTI Tervehtiminen: 4 Ottaa itse kontaktia tai vastaa siihen (TJ juttelee koiralle)

1b. KONTAKTI Yhteistyö: 4 Lähtee mukaan halukkasti, kiinnostuu TJ:sta (TJ ottaa koiran hihnassa mukaansa ja käy kävelemässä lenkin. Luke käveli tapittaen Tj:tä koko ajan)

1c. KONTAKTI Käsittely: 3 Hyväksyy käsittelyn (Kosketteli päästä takajalkoihin ja katsoi hampaat. Vähän Luke niiasi, kun sen pyllyä/takajalkoja koskettiin)

2a. LEIKKI Leikkihalu: 3 Leikkii - aktiivisuus lisääntyy /vähenee (TJ:n kanssa leikkiminen)

2b. LEIKKI Tarttuminen: 4 Tarttuu heti koko suulla

2c. LEIKKI Puruote ja taisteluhalu: 3 Tarttuu, vetää vastaan, mutta irrottaa ja tarttuu uudestaan / Korjaa otetta (Luke päästi irti kun liike loppui)

3a. TAKAA-AJO 1.kerta: 3 Aloittaa etenemisen hitaasti, voi lisätä vauhtia, seuraa koko matkan saalista (Karvadamia vedettiin maassa olevien rullien avulla siksakkia. Luke lähti kohtuu vauhtia, mutta hidasteli rullien kohdalla.)

3a. TAKAA-AJO 2.kerta: 4 Aloittaa kovalla vauhdilla päämäärähakuisesti, pysähtyy saalille (Luke nytkähti jo liikkeellelähtöä yrittäen heti kun saalis lähti liikeelle - mikäs sen mukavampaa pienelle pojalle kun päästä saalistamaan Hymy )

3b. TARTTUMINEN 1.kerta: 2 Ei tartu, nuuskii saalista (Luke tutki tarkkaan saalista, muttei tarttunut)

3b. TARTTUMINEN 2.kerta: 2 Ei tartu, nuuskii saalista (aika loppui kesken - 5s sisällä pitäisi koiran tarttua, mutta olisi ollut tuomassa saalista)

4. AKTIVITEETTITASO: 3 Tarkkailevainen ja enimmäkseen rauhallinen, yksittäisiä toimintoja (3min seisominen paikalla tekemättä mitään. Luke seisoskeli vieressä, välillä kiersi takaa, istui eteen - ja kuolasi-, ja välillä taas haahuili hihnan pituudelta.)

5a. ETÄLEIKKI Kiinnostus: 3 Kiinnostunut avustajasta, seuraa ilman taukoja (Metsässä sadeviittaan pukeutunut henkilö liikkui sivusuunnassa kyykistyen välillä. Pysätyi, otti hupun pois päästä ja heitteli lelua ilmaan ja poistui sermin taakse - jolloin päästettiin koira irti. Luke ampaisi saman tien piilon luo ja aloittivat leikin.)

5b. ETÄLEIKKI Uhka/agressio: 1 Ei osoita uhkauseleitä

5c. ETÄLEIKKI Uteliaisuus: 5 Saapuu avustajan luo suoraan ilman apua

5d. ETÄLEIKKI Leikkihalu: 5 Tarttuu, vetää vastaan , ei irrota

5e. ETÄLEIKKI Yhteistyö: 5 Houkuttelee myös passivista avustajaa leikkimään (Luke jäi lelun kanssa odottamaan henkilön luo, kunnes tämä taas alkoi liikkumaan "leikkiin kutsuen".)

6a. YLLÄTYS Pelko: 2 Kyykistyy ja pysähtyy (Kävellään suoraan, kunnes haalarit vedettiin maasta pystyasentoon. Samalla pysähdytiin ja päästettiin hihnasta irti.)

6b. YLLÄTYS Puolustus/aggressio: 2 Osoittaa yksittäisiä uhkauseleitä (Luke jäi haukkumaan seläntaakse häntä heiluen)

6c. YLLÄTYS Uteliaisuus: 2 Menee haalarin luo, kun ohjaaja puhuu kyykyssä ja houkuttelee koiraa (Luke uskaltautui haistelemaan, kun olin aivan haalarin vierssä ja puhuin)

6d. YLLÄTYS Jäljellejäävä pelko: 1 Ei minkäänlaistia liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä (Käveltiin kahdesti haalareiden ohi)

6e. YLLÄTYS Jäljellejäävä kiinnostus: 1 Ei osoita kiinnostusta haalariin

7a. ÄÄNIHERKKYYS Pelko: 3 Väistää kääntämättä pois katsettaan (Käveltiin räminälaitteen vierestä. Ohjaaja pysähtyy ja päästää hihnasta irti, kun tuli räminä. Luke käännähti, kääntäen katseen kohti räminälaitetta.)

7b. ÄÄNIHERKKYYS Uteliaisuus: 5 Menee räminälaitteen luo ilman apua (Luke lähti itsenäisesti tutkimaan laitetta)

7c. ÄÄNIHERKKYYS Jäljellejäävä pelko: 1 Ei minkäänlaistia liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä (Käveltiin kahdesti räminälaitteen ohi.)

7d. ÄÄNIHERKKYYS Jäljellejäävä kiinnostus: 1 Ei osoita kiinnostusta räminälaitetta kohtaan

8a. AAVEET Puolustus/aggressio: 1 Ei osoita uhkauseleitä (Kaksi valkoiseen lakaan pukeutunutta hahamoa tulevat esiin piilojen takaa ja alkavat lähestyä vuorotellen)

8b. AAVEET Tarkkaavaisuus: 5 Tarkkailee molempia aaveita koko osion ajan (Luke katseli aaveita, muttei haukkunut tai murissut Yllättynyt Sen mielestä aaveiden lähestymisessä ei ollut näemmä mitään normaalista poikkeavaa)

8c. AAVEET Pelko: 1 On ohjaajan edessä tai sivulla

8d. AAVEET Uteliaisuus: 5 Menee katsomaan ilman apua (Aaveet pysähtyvät n.5m päähän ja  kääntyvät selin. Koira päästetään irti. Luke lähti samantien haistelemaan toista aavetta.)

8e. AAVEET Kontaktinotto aaveeseen: 4 Ottaa itse kontaktia avustajaan (Yllätys oli, miten avoimin mielin Luke tervehti lakanan alta paljastuvia henkilöitä. Jopa hypähteli innoissaan.)

9a. LEIKKI 2 Leikkihalu: 2 Ei leiki -osoittaa kiinnostusta (?? Onkohan ruksi mennyt väärään kohtaan kun leikki.)

9b. LEIKKI 2 Tarttuminen: 4 Tarttuu heti koko suulla

10. AMPUMINEN: 1 Ei häiriinny, havaitsee nopeasti ja sen jälkeen täysin välinpitämätön (Leikkiessä ei reagoinut mitenkään, ja paikalla seistessä tuijotti hömistyneenä alaviistoon.. Cool )