V-käyrä korkeella hallille ajaessa, että harkitsin jo kääntymistä takaisin, ettei tule vahinkoa.. Onneksi tunne meni ohi ja treeni menikin hyvin.

(pallo piilossa eka taskussa, sitten edessä piilossa) Seuraamiseen lähtö perusasennosta ja aivasteluahan siitä seurasi Päättämätön Muuten olikin sitten hieno poika. Vasen täyskäännös tuntui hyvältä. Eka kerran kun seuraten palattiin kohti päädyssä olevaa beussi-urosta, Lukelta tippui kontakti. Sanallisesti huomautin..  ja korjasi. Kohta uusi tilanne, kun seuraten ohitimme toisemme ja nyt Luke pitikin koko ajan kontaktin Yllättynyt

Liikkeestä seisominen tennispallolla. Ekan kerkesikin istumaan ja sai siitä vielä pallon palkaksi Huuto Toisen jäi seisomaan, vaikka kyllä oli empivän näköinen. Maahanmenot käsiavuilla pari kertaa ja kolmas nopea. Istuminen käsiavulla.

Eteenistumisia muutaman metrin päästä - taas muisti näitäkin ottaa. Tuli itseasiassa ekan jopa suoraan. Toinen oli vähän vino oikealle joten otin askeleen taakse ja korjasi. Vielä liki-kävelyä ja siitä pysähdys.

Paikallamakuu n. 5min. Välipalkkausta katsekontaktista. Mitteli nousi ja lähti joitain askeleita eteenpäin aika alussa, joten loistavaa häiriötä. Samoin tuli hyvä häiriö, kun "huoltomies" tuli halliin, jolloin mitteli nousi haukkuen. Lukella nousi kyynärpäät, mutta pysyi kuitenkin. Loppuun vihdoin myös istumaannousutreeni, jota ei tajua, vaan pitää antaa käsiapu ja siltikin jäi vajaaksi.