Agilityn perään tokoa.

Aluksi (+ seuraamispätkien välissä) otin leikkimistä lelulla, siitä irrotus ja heti, pienen pysähdyksen jälkeen, uudestaan leikkiä, niin että säilyisi keskittyneisyys kokoajan, myös silloin kun ei tapahdu vielä mitään. Meidän musta hetki on se kun survon - ja survon - ja.. lelua piiloon ennen seuraamisen aloittamista, - jolloin Luke laskeskelee talitinttejä pihapuista.

Seuraamista. Kahteen kertaan pelkkää suoraa lähes hallin päästä päähän. Ok. Toisen palkkasin vauhdista ja toisen perusasentoon pysähdyksestä - sen jälkeen kun sain revittyä patukan irti taskusta... Minna esitti kysymyksen, että ollaanko otettu käännöksiä... jooo Nolostunut... vasemmalle täyskäännöksiä otetaan kotitreeneissä joka kerta. Ja kun ei / EN näemmä osaa (enää?) sitäkään, niin tippuu pikkuhiljaa pois valikoimasta. Pääseehän tuolla suorallakin jo pitkälle..

Liikkeestä maahanmeno itse peruuttaen. Teki seisomisen vai oliko istumisen pari kertaa ennen kuin onnistui oikea asento.

Hmmm. Ei kai me sitten muuta tehtykään. Hyvä mieli oli treenien jälkeen, vaan nyt tuntuu, ettei se ehkä niin loistavasti mennytkäänPäättämätön