Iltapäivällä mentiin hakumetsään sotilasalueelle jossa oli myös maabunkkeripiilo. Se otetiinkin meillä ekan piston kohteeksi.

1.MM oli siis n. 30m:ssä bunkkerissa ja kansi oli raollaan. Luke kääntyi lähetyksestä aika pian rataa eteenpäin. Kutsuin pois ja uusi lähetys vähän lähempää. Nyt löysi bunkkerin ja MM palkkasi heti kannen raosta. Hieman Luke ihmetteli bunkkeria jälkeenpäin, kun oli syönyt palkan, haisteli varovaisesti.

2.MM oike. etureunassa, n.30m:ssä hämypiilon takana. Luke lähti hieman viistosti eteenpäin rataa, muttei pahasti, joten sai mennä ja löysi MM. Hain pois.

3.MM maakuopassa n. 50m. Jouduin lähettämään ja kutsumaan muutaman kerran , kun kaarteli aina vinoon. Esin rataa eteenpäin ja kävi tarkistamassa bunkkerin uudestaan rataa taaksepäin. Sieltä kun yritin kutsua pois, niin saikin hajun MM ja ei tullut vaan meni MM:lle.

4.MM n. 80m:ssä kodassa, jonne annettiin ääniapuja. 1. lähetyksellä ei mennyt tarpeeksi syvälle. Toinen lähetys syvemmältä aluetta. Nyt meni piilolle asti, oli kiertänyt aivan piilon ympärillä. Vielä uusi lähetys ja nyt MM löytyi.

Lisää treeniä, että tekisi suoria pistoja. Ja motivaation lisäämiseen voisi kokeilla lelupalkkaa?