Jospa muistaisi kuukauden päähän...

Lähtökohdat jäljelle: Ei voi kun mennä pieleen. Oltiin Anskun kanssa tehty toisillemme jäljet ja kävelty ristiin.. Aatu ajoi jälkensä ensin ja niinpä Luken jäljellä kävi tallaamassa 6 hengen porukka Yllättynyt  Ja lisäksi aikaisemmin oli metsästä tullut lenkkeilijänainen polkuja pitkin, joten haastetta oli. Minä-luuseri mietin jo että ei kait sitä Luke voi enää ajaa... Mutta muiden yllyttämänä lähdettiin kokeilemaan.

Jälki oli 400m ja taisi olla 4 tai 5 keppiä. Vanheni n. 2h. Jana taisi olla n. 10m ..

Ekalla lähetyksellä Luke kyllä lähti muutaman metrin, mutta kaarsi sitten sivuun ja kävi kusaseen puunkylkeen... Uusi lähetys ja se taisi mennä ihan ok, ja lähti oikeaan suuntaan (vasen). 1+2 (3?) kepit löytyivät ja sitten tultiin kohtaan missä oltiin koko porukka käyty hengailemassa. Muut jäivät odottamaan jäljelle kun käytiin Luken kanssa tsekkaamassa "harha" muutamankymmenen metrin päässä. Luke pyöri aikansa ja sitten päätti ettei saa selkoa ja palasi muiden luo häntä heiluen "hei tekin ootte täällä". Sanoin: 'Luke - jatketaan', ja niin se lähti jatkamaan jälkeä eteenpäin!!??! On se vaan aikamoinen Hymy. Jäljellä tuli myös polkujen ylityksiä, josta selvittiin hyvin. Lopussa oli sähkölinjan ylitys juuri muutamaakymmentä metriä ennen viimeistä keppiä, joka oli vielä mäen päällä. Sähkölinjaa pitikin meni siis polku, jota pitkin oli lenkkeilijä todennäköisesti tullut. Luke meni 10m linjan polkua pitkin, hämmentyi kait jatkuvista haasteista ja kusaisi. Ärähdin ja kiskaisin. Tuli vähän vaikeena luo ja jatkettiin. Ei enää muistuttanut yhtään jäljestystä, mutta selvittiin kepin luo mutta olisi nyt mennyt yli, joten estin, että päästään palkkaamaan. Teki lenkin ja -- taidettiin vähän auttaa uudestaan oikeaan suuntaan varakepille, joka löytyi lopulta.

Urhea pieni Luke taisteli loppuun asti  Hymy

Janaharjoitus vielä tauon jälkeen. Muut pitivät Lukea kun kävin kävelemässä jäljenpätkän. Seisoivat edessä, ettei Luke nähnyt mistä tulen ja mihin menen, mutta janan kohdalla sai katsoa ja minä samalla kutsuin nimeltä. Pikkasen eri motivaatiolla lähti Luke janalle kuin mitä ko harjoitus tehtiin edellisellä leirillä vuosi(?) sitten. Nyt oli vauhtia - ehkä hieman liikaakin tosi toimiin, mutta nosti jäljen oikein (oikeaan).