Tallattiin viisi laatikkoa, jotka olivat syvyydessä tynkämittaisia - lunta oli aika paljon... Vasemman puolen laatikot korkeintaan 20m, oikean puolen ehkä 30m syvyisiä.

Vasen etukulma tyhjä. Tämä ok. Oikeassa etukulmassa, muutaman metri etenemistä MM. Suorapalkka. Ok. Sitten Luke näki vahingossa (maasto p*rseestä tuonkin suhteen...) kun MM meni oikealle puolelle piiloon. Lähetys vasemmalle tyhjälle: Luke koukkasi saman tien ensimmäisen askeleen jälkeen takaisin. Uusi lähetys ja juoksi suoran, mutta oikoi laatikon tehden vain parin metrin etenemisen. Tässä kohtaa hautautunutpolku ehkä veti myös.. Tässä olisin itse lähtenyt vaatimaan parempaa, mutta treenikaveri sanoi, että eteni kuitenkin ettei tarvi.. ehkä jatkossa kuitenkin vaadin.. Oikealle MM joka taas suorapalkka. Ok. Ja viimeinen MM vasemmalle (ruoka ja nyt myös lelu). Hyvin säilytti saman motivaation läpi radan.

Lopuksi vielä tiellä haukutusta. Aluksi piti treenata Luken häiriönsietoa vaikka kävelen luo, vaan haukkui niin huonosti "uristen" ettei voinut tätä treenatakaan. Nyt sitten treenattiin kestoa, mutta oli niin huonossa tilassa, että meni persiilleen.. Luke olisi vaatinut aluksi heti sanallisen kehun kun aloittaa, joten oli vähän epävarma koko ajan. Otettiin uusi lähetys, jossa hetsasin ja heti haukusta palkka.

Voisi tuota hetsiä tietysti miettiä ihan maastoonkin..