Piti mukamas pitää motivointitreenit, mutta hieman jäi epäselväksi missä kohtaa ja ketä treenien olisi pitänyt motivoida... Eli pieleen meni.

Ensin keinu yksittäisenä esteenä ja nyt ilman valmiita palkkoja kontakteilla, vaan palkka tuli multa kädestä. Eka kerran meni alastulon yli, kun vauhtia oli siihen nähden liikaa = varomaton. Uudestaan, paremmin.

Rengas + puomi (kontaktinamit kädestä). Pysähtyi kontakteille kun pysäytin top, mutta olisi mielestäni mennyt koske-käskyllä yli. Tosin. Oliko käskykään sanottu oikealla taajuudella. Alkoi siinä vaiheessa nimittäin jurppimaan, kun Lukea vain häiritsi, että sen jalkapallo oli Minnalla jemmassa... Huuto Ja kohta jurppi vielä enemmän kun siirryttiin kepeille ja olisi oikeasti pitänyt penskankin keskittyä... Tukittu Este yhdistelmä oli siis putki+kepit (6)... otoksia sen 700 kpl...

Ja lopussa oli vissiin se motivointi juttu, joka tuskin palautti meitä kumpaakaan edes normaalifiiliksiin... Eli kolmen aidan suora ja se KIROTTU jalkapallo sitten loppupalkkana.