Putki 90-aita aita-takaa. Ekalla kerralla aliarvioin Luken juoksunopeuden ja otin putkelle vain muutaman metrin etumatkan, niin sittenpä juostiinkin putken jälkeen rinnakkain ja meni twistit syteen. Uusi aloitus ja menin kutsumaan putken toiseen päähän ja siitä twist 90-asteen aidalle ja toinen aita takaa. Hyvin Luke selvisi, vaikka ajoin sen taas aika pieneen kulmaan 90-aidalle.

Keinu erikseen -pitkästä aikaa- olen kartellut mokomaa, kun tökkii sen suoritus. Pitäähän sitä olla jokin fobia-este mullakin, kun tuntuu, että ehkä tulen handlaamaan kontaktit muuten (ne ex-fobiat Silmänisku). Ylösmenolla nami ja koske-käskyllä -ok. Ja kun piti jatkaa ylöspäin, niin Luke alkoi pakittaan. Pannasta kiinni ja meni. Samanlainen toisto ja sama juttu. Kolmannella meni jo ilman pannasta ottamista - taisi uskoa, että näin mennään vai olinko jämäkämpi.. Pitäisi muistaa kiinnittää nyt huomiota, että osoittaa myös äänellä, että siitähän mennään.

6 keppiä ja nyt menin vierellä - ja tarkoitus oli ainakin, että kiirehtisin edellekin, mutten tainnut keretä kun loppuivat jo. Mutta ei se kyllä mua kattele, joten ei luulisi olevan ongelma - > seuraavalla kerralla kokeiluun.